U bevindt zich hier

 
Ervaring Hogeschool Tio

Ervaring opleiding toerisme

Welke ervaring hebben studenten met Hogeschool Tio?

Twijfel je nog over welke opleiding je wilt gaan doen? Dan is het leuk en nuttig om de ervaringen van studenten van de opleiding Toerisme (HTRO) te lezen.

Daniëlle’s ervaring met de opleiding Internationaal Toeristisch Management

“Toen ik net op Schiphol begon, was ik erg blij dat ik de airportcodes uit mijn hoofd wist. In mijn latere werk heb ik het handmatig kunnen berekenen van tarieven en het maken van routes goed kunnen gebruiken. En ook privé heb ik nog altijd veel plezier van mijn kennis: ik weet meestal wel waar je naartoe moet voor de mooiste vakantie en wat van de achtergrond van het land.”

Lees meer over de ervaring van Daniëlle bij Tio.

Saskia’s ervaring met de opleiding Internationaal Toeristisch Management

“Tio heeft een goede naam in de reiswereld. Als je zegt dat je een opleiding bij Tio hebt gevolgd dan hoef je verder niets uit te leggen. Het is meteen goed.”

Lees meer over de ervaring van Saskia bij Tio.

Liesbeths ervaring met de opleiding Internationaal Toeristisch Management

“Ik merk dat mijn Tio-opleiding goed aansluit bij het werk dat ik doe. Dat ik Spaans heb gehad is bijvoorbeeld heel handig, je komt daarmee toch wat verder bij passagiers die geen Engels spreken. Ook luchtvaartdienstverlening en vakken waarin aandacht is voor servicegerichtheid zijn heel makkelijk om gehad te hebben. En ik heb bij Tio strategisch leren denken, iets waar ik bij KLM veel aan heb.”

Lees meer over de ervaring van Liesbeth bij Tio.

Koens ervaring met de opleiding Internationaal Toeristisch Management

“Ik begon met de éénjarige mbo-opleiding in Hengelo. Die sprak me zo aan dat ik daarna nog twee jaar Internationaal Toeristisch Management heb gedaan. Via mijn stage bij VakantieXperts kwam ik aan mijn eerste baan.”

Lees meer over de ervaring van Koen bij Tio.