U bevindt zich hier

 
Mbo business opleiding

Mbo business opleiding

Met een mbo business opleiding kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld marketingmedewerker worden. Bij mbo business opleiding vind je de kennis en het inzicht dat je nodig hebt om (internationaal) succesvol te zijn. Wie weet vind jij na de mbo business opleiding het gat in de markt!

Mbo business opleiding

De mbo business opleiding bereid je goed voor op een carrière in business. Tijdens de mbo business opleiding worden je commerciële vaardigheden ontwikkeld, volg je masterclasses en leer je sneller, slimmer en scherper te zijn dan de concurrentie. Ook maak je bij de mbo business opleiding een marktanalyse om te ontdekken waar de kansen liggen en hoe je die in kunt zetten.

Bekijk welke vakken je volgt


Breed inzetbaar

De mbo business opleiding is een brede opleiding. Na de mbo business opleiding kun je alle kanten op, je hebt de keuze uit diverse functies in verschillende bedrijfstakken. Je kunt dus niet alleen als marketingmedewerker, maar bijvoorbeeld ook als inkoopmedewerker of vertegenwoordiger aan de slag.

Wat kan ik worden met deze opleiding?


Mbo4 business in 1, 2 of 3 jaar

De mbo business opleiding leidt je in slechts 1, 2 of 3 jaar op tot allround business en handelmedewerker. Na het vmbo kun je in slechts twee of drie jaar je mbo business opleiding (mbo4) behalen. Je beschikt dan over de kwalificatie Assistent-Manager Internationale Handel Binnen- en Buitendienst op niveau 4. Heb je een havo- of mbo-diploma? Dan kun je zelfs in één jaar je mbo business opleiding behalen met een intensief fasttrackprogramma.

Versneld studeren bij Tio