1. Opleidingen
  2. Management

Mbo managementopleiding

Lijkt het je leuk om manager te worden? Kies voor de mbo managementopleiding van Tio en leer alles wat je nodig hebt om een succesvol manager te worden. Bij mbo management leer je de fijne kneepjes van commercie en leidinggeven.

Studieprogramma mbo management

De mbo managementopleiding is de beste basis voor je carrière. Mbo management biedt je een combinatie van sales- en marketingvakken, communicatie en zelfontwikkeling. Je volgt masterclasses, bezoekt multinationals en leert omgaan met verschillende culturen. Mbo management is een uitstekende voorbereiding op een baan als manager.

Bekijk het studieprogramma


Mbo management in 1 of 2 jaar

Mbo management opleiding leidt je in 1 of 2 jaar op tot manager. Na het vmbo kun je in slechts twee jaar je mbo managementdiploma (mbo4) behalen. Je beschikt dan over de kwalificatie Junior Accountmanager (crebocode 25132) op niveau 4. Heb je een havo-, vwo- of mbo-diploma? Dan kun je zelfs in één jaar je mbo management diploma behalen met een intensief fasttrackprogramma.

Snel studeren


Toekomstperspectief

Wereldwijd zijn miljarden mensen afhankelijk van handel. Hier kun je na mbo management een waardevolle bijdrage aan leveren. Ook als je ervoor kiest om toch een ander beroep te kiezen, zit je goed bij mbo management. Het is namelijk een brede opleiding, waarmee je niet alleen manager, maar bijvoorbeeld ook vertegenwoordiger, inkoopmedewerker of marketingmedewerker kunt worden. Met mbo management kun je dus alle kanten op.

Jij en je toekomst