1. Opleidingen
  2. Business

Mbo businessopleiding

Met een mbo businessopleiding kun je alle kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld marketingmedewerker, consultant of ondernemer worden. Bij de mbo-opleiding business vind je de kennis en het inzicht dat je nodig hebt om (internationaal) succesvol te zijn. Wie weet vind jij na de mbo businessopleiding het gat in de markt!

Vakken bij mbo business

De mbo businessopleiding bereid je goed voor op een carrière in business. Tijdens de mbo businessopleiding worden je commerciële vaardigheden ontwikkeld, volg je masterclasses en leer je sneller, slimmer en scherper te zijn dan de concurrentie. Ook maak je bij de mbo businessopleiding een marktanalyse om te ontdekken waar de kansen liggen en hoe je die in kunt zetten. 

Bekijk alle vakken


Breed inzetbaar

De mbo businessopleiding is een brede opleiding. Na de mbo businessopleiding kun je alle kanten op, je hebt de keuze uit diverse functies in verschillende bedrijfstakken. Je kunt dus niet alleen als marketingmedewerker, maar bijvoorbeeld ook als salesmanager of vertegenwoordiger aan de slag. 

Mogelijkheden na de opleiding


Mbo4 business in 1 of 2 jaar

De mbo businessopleiding leidt je in slechts 1 of 2 jaar op tot allround business en handelsmedewerker. Na het vmbo kun je in slechts twee jaar je mbo businessopleiding (mbo4) behalen. Je beschikt dan over de kwalificatie Junior Accountmanager op niveau 4. Heb je een havo- of mbo-diploma? Dan kun je zelfs in één jaar je mbo businessopleiding behalen met een intensief fasttrackprogramma.

Versneld business studeren