Opleiding luchtvaartdienstverlening

Elke dag nieuwe gasten en andere collega’s. Vreemde talen, verre landen en andere culturen. Aan de slag voor luchtvaartmaatschappijen of naar het buitenland voor reisorganisaties. De wereld ligt aan je voeten als je de opleiding luchtvaartdienstverlening hebt gevolgd!

Luchtvaartopleiding in 1 of 2 jaar

Bij Tio studeer je supersnel. Na vmbo kun je in slechts 2 jaar je mbo4-diploma Luchtvaartdienstverlener behalen. Heb je een havo- of mbo-diploma? Dan kun je zelfs in één jaar je mbo4-opleiding Luchtvaartdienstverlening afronden. De snelle formule van Tio is mogelijk vanwege een intensief programma en alleen voor gemotiveerde studenten met een goede vooropleiding. 

Luchtvaartdienstverlening versneld volgen

 
Hbo-opleiding luchtvaartdienstverlening

Ook na de hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management kun je als stewardess aan de slag bij de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Het is zelfs mogelijk om stage in de luchtvaart op de grond, maar ook in de lucht te lopen. Na een aantal jaren gevlogen te hebben kun je als manager aan de slag in de internationale luchtvaart branche. 

Hbo-opleiding stewardess

 
Locaties van de opleiding luchtvaartdienstverlening

Opleiding luchtvaartdienstverlening wordt in alle vijf de vestigingen van Hogeschool Tio aangeboden. Alle vestigingen zijn goed bereikbaar en op loopafstand van het station. Zo zit Tio Rotterdam op de Weena, direct naast het centraal station van Rotterdam.

De vestigingen van Tio zijn te vinden in:

Opleiding luchtvaartdienstverlening

 • Wil jij werken bij KLM?
  Wil jij werken bij KLM?
 • Projecten bij de opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess)
  Projecten bij de opleiding Steward(ess) Receptionist(e) Host(ess)
 • Werken als steward of stewardess?
  Werken als steward of stewardess?
 • Praktijklokaal luchtvaart bij Tio
  Praktijklokaal luchtvaart bij Tio