1. Opleidingen
 2. Hotelmanagement

Opleiding hotelmanagement

De opleiding Hotelmanagement kun je bij Tio op hbo- en mbo niveau volgen. Hogeschool Tio staat bekend om de versnelde opleidingen op kleinschalige en persoonlijke vestigingen. Tio biedt twee opleidingen hotelmanagement aan: Hbo Hotelmanagement en Mbo Hotelmanagement. In beide opleidingen staat de praktijk centraal. De hbo-studie hotelmanagement wordt in het Nederlands aangeboden, maar is ook volledig in het Engels te volgen.

Hotelmanagementopleiding hbo

Wil jij Hotelmanagement studeren? Studeer Hotelmanagement bij Hogeschool Tio. Dit is een driejarige bachelor hbo-opleiding hotelmanagement. Net als bij de hogere hotelschool word je opgeleid tot hotelmanager, maar je kunt na de opleiding veel meer, bijvoorbeeld werken bij organisatoren van congressen en evenementen, recreatiebedrijven of beursorganisaties. Met de opleiding hbo bachelor hotelmanagement kun je alle kanten op.

Hotelmanagement hbo

 
Hotelmanagementopleiding Engels

Op alle vestigingen wordt de opleiding Hotel- en Eventmanagement in het Nederlands aangeboden. Op de vestigingen in Utrecht en Amsterdam kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant (Hotel and Event Management). 

Engelstalige opleiding Hotelmanagement

 
Hotelmanagementopleiding mbo

Wil jij snel een hotelmanager worden? Studeer dan Hotelmanagement bij Tio. Deze mbo4-opleiding Hotelmanagement kun je afhankelijk van je vooropleiding in slechts één of twee jaar afronden. Met de mbo-opleiding Hotelmanagement word je opgeleid tot bijv. hotelmanager, housekeeping manager of rooms division manager. Alle managementfuncties in het hotelwezen komen aanbod. 

Hotelmanagement mbo


Locaties voor Hotelmanagement

De opleiding Hotelmanagement kun je op alle locaties van Tio volgen. Er zijn de volgende vestigingen:

De keuze qua locatie is helemaal aan jou! Ga je voor een wereldstad met veel verschillende culturen kies dan voor Hotelmanagement in Amsterdam. Of spreekt de grootste havenstad je aan? De vestiging in Rotterdam ligt op de Weena, dus vlakbij het centraal station. Alle vestigingen van Tio zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Locaties Hotelmanagement opleiding

Opleiding Hotelmanagement

 • Jasper loopt stage bij De Librije
  Jasper loopt stage bij De Librije
 • Stages bij Hotel- en Eventmanagement
  Stages bij Hotel- en Eventmanagement
 • Projecten bij mbo Hotelmanagement
  Projecten bij mbo Hotelmanagement
 • Tio-studenten runnen een luxe hotel
  Tio-studenten runnen een luxe hotel