U bevindt zich hier

 
Ervaring Hogeschool Tio

Ervaring opleiding hospitality management

Welke ervaring hebben studenten met Hogeschool Tio?

Twijfel je nog over welke opleiding je wilt gaan doen? Dan is het leuk en nuttig om de ervaringen van studenten van de opleiding Hotel- en Eventmanagement te lezen.

Denises ervaring met de opleiding Hotel- en Eventmanagement

Denise werkt als accountmanager bij AC Hotels: “Mijn baan sluit goed aan op mijn opleiding vanuit Tio. Veel van de dingen die ik in mijn drie jaar op Tio geleerd heb komen van pas in mijn werk. Ik heb vooral veel gehad aan vakken als marketing, congres- en evenementenorganisatie en inkoop.”

Lees meer over de ervaring van Denise bij Tio.

Martijns ervaring met de opleiding Hotel- en Eventmanagement

“Met een goede opleiding, zoals Tio, een goed ondernemingsplan en ervaring in de branche waarin je wilt gaan werken, maak je een goede kans bij banken. Dus schreef ik een ondernemingsplan en de bank stemde toe. Ik had mijn eigen restaurant! Ik heb met veel dingen affiniteit, mede doordat ik bij Tio een brede basis heb meegekregen.”

Lees meer over de ervaring van Martijn bij Tio.

Rolinca’s ervaring met de opleiding Hotel- en Eventmanagement

“Professional organizing is een van de puurste vormen van dienstverlening die er bestaat. Daar valt direct een link te leggen met waar Hogeschool Tio voor staat. Dienstverlening met kwaliteit als basis. Het project mini-onderneming, waarbij je zelf een bedrijf start, heeft duidelijk een vervolg gekregen in mijn loopbaan.”

Lees meer over de ervaring van Rolinca bij Tio.

Pepijns ervaring met de opleiding Hotel- en Eventmanagement

“Bij Tio heb ik enorm veel geleerd. Ik heb leren inkopen en weet hoe je een economisch verantwoord driegangenmenu kunt aanbieden. Bij het vak marketing heb ik marktgericht leren denken. In de branche wordt toch nog vaak vanuit het eigen product gedacht. Ook heb ik mijn talen flink bijgespijkerd.”

Lees meer over de ervaring van Pepijn bij Tio.