U bevindt zich hier

  • home
  • Hospitality management
 
Hospitality management

Opleiding Hospitality management

Opleiding hospitality management

Gastvrijheid is waar het om draait in hospitality management. De gastvrijheidsector is van groot belang voor de Nederlandse economie. Veel buitenlanders komen Nederland verkennen en verblijven in hotels of bungalowparken. Ook is er veel binnenlands toerisme in de recreatie- en pretparken. Hospitality management is dan ook een veelzijdige beroepstak. Je kunt PR-manager, communicatiemedewerker of inkoopmanager worden. Maar de opleiding hospitality management leidt je ook op tot organisator van congressen, beurzen of andere grote evenementen. Als hospitalitymanager heb je een uitgebreide vakkennis. Je kunt een evenement tot een succes maken met overzicht, creativiteit en leidinggevende capaciteiten. Kijk welke mbo- en hbo-opleidingen Tio aanbiedt op het gebied van Hospitality management.

Opleiding hospitality management

Hogeschool Tio heeft een hbo-opleiding die perfect aansluit bij de eisen die de beroepspraktijk stelt aan hospitality managers. In slechts drie jaar word je opgeleid tot een allround hospitalitymanager met de hbo opleiding Hospitality management. De opleiding is in het Nederlands maar ook volledig in het Engels te volgen.

Opleiding hospitality management mbo4 in 1 of 2 jaar

Bij Tio kun je de mbo opleiding Hospitality management in 1 of 2 jaar afronden. Dit is mogelijk met de mbo opleiding Hotelmanagement. Daarin veel aandacht voor hospitality management. Lees meer informatie over de mbo opleiding Hospitality management.

Opleiding hospitality management in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Hengelo

Opleiding hospitality management wordt in alle vijf de vestigingen van Hogeschool Tio aangeboden. Alle vestigingen zijn goed bereikbaar en op loopafstand van het station.

Opleiding hospitality management op de vestigingen

Opleiding hospitality management