U bevindt zich hier

  • home
  • Hogere Hotelschool
 
Hogere hotelschool

Opleiding Hogere hotelschool

Opleiding hogere hotelschool volgen? De opleiding hogere hotelschool is in het Nederlands en ook volledig in het Engels te volgen en je hoeft niet intern. Studeer hotelmanagement en eventmanagement bij hotelschool Tio. Dit is een driejarige hbo opleiding Hogere Hotelschool.
Bij de hoge hotelschool van Tio word je opgeleid tot hotelmanager en ondernemer, maar je kunt meer: diverse leuke banen bij congres en evenementen organisatoren, recreatiebedrijven of beursorganisaties als eventmanager.

Opleiding hogere hotelschool

Opleiding Hogere Hotelschool in slechts 3 jaar!

De opleiding Hotelmanagement en Eventmanagement leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Hoger Hotelonderwijs. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het HEM-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration voeren.

Opleiding hogere hotelschool

Opleiding Hogere Hotelschool Engels

Op alle vestigingen wordt de hbo opleiding Hotel- en Eventmanagement in het Nederlands aangeboden. Op de vestigingen Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant (Hotel and Event management).

Opleiding hogere hotelschool (English)

Opleiding hogere hotelschool stage