1. Opleidingen
 2. Hogere Hotelschool

Opleiding Hogere Hotelschool

Wil jij de opleiding Hogere Hotelschool volgen? De opleiding Hogere Hotelschool is in het Nederlands en ook volledig in het Engels te volgen en je hoeft niet intern te gaan. Bij Hogeschool Tio kun je Hotel- en Eventmanagement volgen. Dit is een driejarige hbo-opleiding Hogere Hotelschool. Bij de Hoge Hotelschool van Tio word je opgeleid tot hotelmanager en ondernemer, maar na de opleiding kun je veel meer. Denk bijvoorbeeld aan een baan als eventmanager bij organisatoren van congressen en evenementen, recreatiebedrijven of beursorganisaties.

Opleiding Hogere Hotelschool in 3 jaar

De opleiding Hotelmanagement en Eventmanagement leidt in slechts drie jaar op voor het beroepscompetentieprofiel Hoger Hotelonderwijs. Deze bacheloropleiding is door de NVAO geaccrediteerd. Met het dit hbo-diploma mag je de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration voeren.

Meer over de hotelschoolopleiding


Opleiding Hogere Hotelschool Engels

Op alle vestigingen van Tio wordt de hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement in het Nederlands aangeboden. Op de vestigingen Amsterdam en Utrecht kan ook gekozen worden voor de volledig Engelstalige variant (Hotel and Event management).

Hotel Management (English)

 

Opleiding Hogere Hotelschool

 • Hotel management - Work placement in Sydney - Australia
  Hotel management - Work placement in Sydney - Australia
 • Projecten bij Hotel- en Eventmanagement
  Projecten bij Hotel- en Eventmanagement
 • Tio-studenten runnen een luxe hotel
  Tio-studenten runnen een luxe hotel
 • Stages bij Hotel- en Eventmanagement
  Stages bij Hotel- en Eventmanagement