U bevindt zich hier

  • home
  • Facility management
 
Facilitymanagement

Opleiding Facility management

Facilitymanagement is het managen van faciliteiten (voorzieningen) die ervoor zorgen dat mensen goed en aangenaam kunnen werken in organisaties. Zoals het gebouw, de inrichting, de klimaatbeheersing en de veiligheid. Deze faciliteiten veraangenamen het werk, zodat het bedrijf optimaal kan presteren. Je vindt facility managers in vele markten, zoals hotels, congrescentra, ziekenhuizen en bungalowparken. Maar ook bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in bepaalde facilitaire diensten, zoals schoonmaakbedrijven, cateringbedrijven, evenementorganisaties, woningbouwbedrijven en thuiszorgorganisaties; zowel in het binnen- als in het buitenland. De wereld van facility management is heel gevarieerd. Maar in welke markt en welke functie je ook terecht komt, je blijft een 'denker met daadkracht'.

Opleiding facilitymanagement

Hogeschool Tio heeft twee opleidingen die bij uitstek opleiden in de facility. Enerzijds is dat de facilitymanagement mbo opleiding die je in slechts 1 of 2 jaar kunt afronden en anderzijds de facilitymanagement hbo opleiding die je in slechts 3 jaar kunt afronden. De hbo opleiding kun je in het Nederlands maar ook volledig in het Engels volgen.

Facilitymanagement hbo opleiding

Facilitymanagement mbo opleiding

Opleiding facilitymanagement in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Hengelo

Opleiding facilitymanagement wordt in alle vijf de vestigingen van Hogeschool Tio aangeboden. Alle vestigingen zijn goed bereikbaar en op loopafstand van het station. Zo zit Tio Rotterdam op de Weena, direct naast het centraal station van Rotterdam.

Opleiding facilitymanagement op de vestigingen

Opleiding facilitymanagement