U bevindt zich hier

 
Ervaring Hogeschool Tio

Ervaring opleiding eventmanagement

Welke ervaring hebben studenten met Hogeschool Tio?

Twijfel je nog over welke opleiding je wilt gaan doen? Dan is het leuk en nuttig om de ervaringen van studenten van de opleiding Hotel- en Eventmanagement te lezen.

Jessica’s ervaring met de opleiding Hotel- en Eventmanagement

“De vibe die dit vak met zich meebrengt is super! Een evenement is constant in beweging. Ik wil mezelf blijven prikkelen, daarom heb ik voor het evenementen vak gekozen. Ik kan mijn ei helemaal kwijt in mijn eigen onderneming. De kennis die bij Tio heb opgedaan en de houding die ik heb aangeleerd hebben mij gevormd tot de onderneemster die ik nu ben.”

Lees meer over de ervaring van Jessica bij Tio.

Anna’s ervaring met de opleiding Hotel- en Eventmanagement

“Een huwelijk is een heel bijzonder evenement. Het is geweldig om samen met het bruidspaar alles tot in de puntjes uit te werken en ze de dag van hun leven te bezorgen. Mijn opleiding aan Hogeschool Tio is een goede basis geweest voor deze branche.”

Lees meer over de ervaring van Anna bij Tio.

Femmy’s ervaring met de opleiding Hotel- en Eventmanagement

“Ik organiseer zelfstandig beurzen, congressen, incentives en evenementen voor de grote multinationals die ons land kent. Een wereldbaan! Het is heel prettig dat je bij Tio je in korte tijd je diploma kunt halen en dat Tio goed aangeschreven staat. Ik heb tijdens mijn sollicitaties alleen maar positieve reacties over mijn opleiding bij Tio gehad.”

Lees meer over de ervaring van Femmy bij Tio.