U bevindt zich hier

  • home
  • Eventmanagement
 
Eventmanagement

Opleiding Eventmanagement

Opleiding eventmanagement iets voor jou? Een popmanifestatie of grote beurs organiseren? Ben jij de coördinator die kan motiveren en alles onder controle heeft? Dan is een opleiding hbo evenementen management iets voor jou! Heb jij de vakkennis, het overzicht, de creativiteit en de leidinggevende capaciteiten om zo’n evenement te managen? Hbo eventmanagement wordt in het Nederlands maar ook volledig Engelstalig aangeboden.

Opleiding eventmanagement hbo

Met de hbo opleiding Hotel- en Eventmanagement kun je werkelijk alle kanten op. Neem de organisatie van een congres, beurs of ander groot evenement. Evenementen organisatie is als het runnen van een onderneming zoals een hotel of restaurant. Met één belangrijk verschil: je moet ‘pieken’ op dat ene moment. Na een lange voorbereiding moet het staan. Kloppen. Af zijn. Bijsturen kan, overdoen niet.

Opleiding eventmanagement hbo

Opleiding eventmanagement mbo

Na de mbo opleiding Eventmanagement ben je commercieel en dienstverlenend. En geknipt voor een managementcarrière in de hospitalitybranche. Hotels, restaurants en evenementenbureaus staan te springen om mensen met jouw expertise. HMA biedt je alle facetten van allround management, zodat jij elke onderneming tot een succes kunt maken.

Opleiding eventmanagement mbo

Opleiding eventmanagement in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Hengelo

De opleidingen eventmanagement worden in alle vijf de vestigingen van Hogeschool Tio aangeboden. Alle vestigingen zijn goed bereikbaar en op loopafstand van het station. Zo zit Tio Rotterdam op de Weena, direct naast het centraal station van Rotterdam.

Opleiding eventmanagement op de vestigingen

Opleiding eventmanagement stage