1. Opleidingen
  2. Entrepreneurship & international business

Opleiding entrepreneurship & international business

International Business & Entrepreneurship hbo-opleiding: Internationaal zaken doen of starten met een eigen onderneming. Word succesvol bij Tio!

Leren in de praktijk

Het vakkenpakket bij International Business & Entrepreneurship is zeer uiteenlopend, want wij willen dat je voor het totale ondernemerschap wordt opgeleid. De opleiding is zowel in het Engels, als in het Nederlands te volgen, waardoor je geheel op eigen wijze je talent kunt ontwikkelen. Salestrainingen, een uitgebreid talenpakket, marketing, financieel management, de fijne kneepjes van het ondernemerschap, maar vooral een brede kennis opdoen in de praktijk, maakt dat je na het behalen van deze opleiding letterlijk bent klaargestoomd voor een baan in de internationale zakenwereld. 

Bekijk het vakkenpakket


Hbo business in 3 of 4 jaar

De hbo businessopleiding leidt je in slechts 3 of 4 jaar op tot allround business professional. Na afronding van deze hbo-opleiding prijkt de internationaal erkende titel Bachelor of Business Administration (BBA) op jouw visitekaartje.

Versneld studeren bij Tio

 
Ondernemer of zakenman/-vrouw?

Wat er ook in de zakenwereld gebeurt, je bent altijd op de hoogte van deze nieuwe ontwikkelingen. Met je talenknobbel weet je je goed verstaanbaar te maken binnen het internationale bedrijfsleven. Met daar bovenop je kennis van de verschillende facetten van financiën krijg jij anderen mee in jouw bedrijfsvisie en toekomstplannen. Je bent in staat om je kennis over te dragen als manager binnen een internationaal bedrijf of als oprichter van een eigen onderneming.

Wat kan ik worden met deze opleiding?

 
Locaties om te studeren

Verspreid over heel Nederland, is Hogeschool Tio gevestigd in vijf steden. Door het kleinschalige karakter, kleine klassen en docenten uit het werkveld, is Tio een school waar jouw talent en kwaliteiten centraal staan. De docenten leggen hun passie in het werk en geven de studenten persoonlijke aandacht. De vestigingen van Tio zijn te vinden in:

Op alle vestigingen is de hbo-opleiding International Business & Entrepreneurship in het Nederlands te volgen. In Amsterdam en Utrecht kun je er voor kiezen om de opleiding in het Engels te volgen.