1. Home
  2. Opleidingen
  3. Business management

Business management hbo

Beste kleine hogeschool

Opleiding business management

Business-school, de businessopleiding voor wie internationaal carrière wil maken. Tijdens de businessopleiding leer je de fijne kneepjes van het businessvak. Bij Tio kun je hbo business niet alleen in het Engels, maar ook in het Nederlands volgen. Je kunt hbo business bij Tio in drie of vier jaar afronden en mag dan de titel bachelor of business administration (BBA) voeren. Is hbo business iets voor jou?


Business-school

Business-school draait om internationaal zaken doen, kansen zien, nieuwe business ontdekken. De opleiding heeft daarom naast businessvakken ook een internationaal tintje, met o.a. een internationale businessweek, gastcolleges van sprekers uit het internationale bedrijfsleven, een bezoek aan Tio’s partneruniversiteit en internationale business-stages. 

 
Hbo business

Hbo business bereid je voor op een internationale carrière in business. Het is een brede opleiding met de wereld als je werkveld. Business afgestudeerden zijn gewilde high potentials voor multinationals, maar je kunt natuurlijk ook je eigen business starten.

Businessopleiding in het Engels

Je kunt de business-school op alle vijf de vestigingen van Tio volgen. Op de vestigingen in Amsterdam en Utrecht kun je ook terecht voor de Engelse variant van de businessopleiding

Hbo businessopleiding bij Tio

Projects @ International Business Management programme
Projects @ International Business Management programme
Internships at International Business Management at Tio!
Boardroom praktijklokaal bij Tio
Het ontwikkelen van je eigen start-up
Former Tio students at work
Stage bij ABN AMRO
Deze Tio-opleiding scoort een 4,5 uit 5 op basis van 127 beoordelingen.