1. Opleidingen
 2. Business management

Opleiding business management

Business-school, de businessopleiding voor wie internationaal carrière wil maken. Tijdens de businessopleiding leer je de fijne kneepjes van het businessvak. Bij Tio kun je hbo business niet alleen in het Engels, maar ook in het Nederlands volgen. Je kunt hbo business bij Tio in drie of vier jaar afronden en mag dan de titel bachelor of business administration (BBA) voeren. Is hbo business iets voor jou?

Hbo businessopleiding

Business-school

Business-school draait om internationaal zaken doen, kansen zien, nieuwe business ontdekken. De opleiding heeft daarom naast businessvakken ook een internationaal tintje, met o.a. een internationale businessweek, gastcolleges van sprekers uit het internationale bedrijfsleven, een bezoek aan Tio’s partneruniversiteit en internationale business-stages. 

Business-school

Hbo business

Hbo business bereid je voor op een internationale carrière in business. Het is een brede opleiding met de wereld als je werkveld. Business afgestudeerden zijn gewilde high potentials voor multinationals, maar je kunt natuurlijk ook je eigen business starten.

Businessopleiding in het Engels

Je kunt de business-school op alle vijf de vestigingen van Tio volgen. Op de vestigingen in Amsterdam en Utrecht kun je ook terecht voor de Engelse variant van de businessopleiding

International Business Management (English)

Hbo businessopleiding bij Tio

 • Projects @ International Business Management programme
  Projects @ International Business Management programme
 • Stages bij International Business Management
  Stages bij International Business Management
 • Boardroom praktijklokaal bij Tio
  Boardroom praktijklokaal bij Tio
 • Het ontwikkelen van je eigen start-up
  Het ontwikkelen van je eigen start-up
 • Former Tio students at work
  Former Tio students at work