U bevindt zich hier

  • home
  • Business management
 
Business management

Opleiding business management

Hbo business opleiding

Business school, de business opleiding voor wie internationaal carrière wil maken. Tijdens de business opleiding leer je de fijne kneepjes van het business vak. Bij Tio kun je hbo business niet alleen in het Engels, maar ook in het Nederlands volgen. Je kunt hbo business bij Tio in vier of drie jaar afronden en mag dan de titel bachelor of business administration voeren. Is hbo business iets voor jou?

Hbo business opleiding

Business school

Business school draait om internationaal zaken doen, kansen zien, nieuwe business ontdekken. De opleiding heeft daarom naast business vakken ook een internationaal tintje, met o.a. buitenlandexcursies, een internationale business week met o.a. gastcolleges van sprekers uit de internationale business en een bezoek aan Tio’s partneruniversiteit en internationale business stages.

Business school

Hbo business

Hbo business bereid je voor op een internationale carrière in business. Het is een brede business opleiding met de wereld als je werkveld. Business afgestudeerden zijn gewilde high potentials voor multinationals, maar je kunt natuurlijk ook je eigen business starten.

Business opleiding in het Engels

Je kunt de business school op alle vijf de vestigingen van Tio volgen. Op de vestigingen in Amsterdam en Utrecht kun je ook terecht voor de Engelse variant van de business opleiding.

International Business Management

Hbo business opleiding